Hořčice ČERT

kedlubna Kuchař: kedlubna

Zavařeniny 4 názory

Suroviny

1 kg zelených rajčat (dají se použít i červená)
1/2 kg zelí
1 velký celer
1/2 kg kapii nebo jiné papriky
8-10 feferonek nebo kolik zvládnete
2 velké cibule
sůl
hořčičné semínko
ocet
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu pomeleme, přidáme 1 a ½ lžíce soli, 12 dkg cukru, 2 lžíce hořčičného semene - dusíme 25 minut, přidáme 1/4 l octu.

  2. Ještě 10 minut povaříme a teplé plníme do skleniček, důkladně uzavřeme, obrátíme dnem vzhůru, už nesterilizujeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Hořčice ČERT

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Dělala jsem z červenějších rajčat, takže barva je jiná. Celou směs jsem ještě promixovala ponorným mixérem. Příště bych ubrala ocet a klidně bych přidala ještě kupu česneku;-) Přidávám fotky, jestli nevadí:-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No, to musí být síla!:-O:yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Teda pikantní je jako čert :-*:-)..vypadá to moc dobře:yes:2.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    No není co dodat ...:-D:-p:-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: horcice ze zelenych rajcat domácí hořčice z rajčat hořčice z rajčat zeleninová hořčice domácí hořtice domácí hořčice ze zelených rajčat hořtice ze zelených rajčat hořčice se zelených rajčat zelena horcice zelená rajčata hořčice pikantní hořčice ze zelených rajčat hořtice z rajčat červená hořčice zeleninove horcice hořčice hořčice z červených rajčat zelená rajčata pomeleme horcice se zelenych rajčata rajčatova hořčice horčice z feferonek

Zapomněl/a jsem heslo