Nutriční hodnoty (Rychlá čokoládová hrnková bublanina s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 17 761 kJ / 4 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 99,25 g |
| Tuky | 124,62 g |
| – nasycené | 38,94 g |
| – nenasycené | 77,45 g |
| –– mononenasycené | 52,45 g |
| –– polynenasycené | 25,00 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 55,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 599 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 628,25 g |
| – cukry | 39,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru - krupice | Krupice pšeničná hrubá | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 5 lžíc 5 lžíc kakaa | Kakao prášek | 125 g |
| 125 g 125 g Hery nebo másla | Margarín | 125 g |
| 250 g 250 g ovoce | Jahody čerstvé | 250 g |