Nutriční hodnoty (Krůtí trikolora s pohankovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 597 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,21 g |
Tuky | 3,61 g |
– nasycené | 0,98 g |
– nenasycené | 1,97 g |
–– mononenasycené | 1,19 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 7,87 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 11,05 g |
– cukry | 4,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g krůtího masa z prsou | Krůta prsa bez kůže | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat (v létě asi 4-5 čerstvých, oloupaných) | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
100 g 100 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
rýže a pohanka v libovolném poměru (já měla cca 2:1) | Pohanka loupaná |