Nutriční hodnoty (Mramorové řezy s kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 35
Energie | 9 597 kJ / 2 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 133,04 g |
– nasycené | 14,64 g |
– nenasycené | 104,40 g |
–– mononenasycené | 74,48 g |
–– polynenasycené | 29,92 g |
––– omega 3 | 8,31 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 207,20 g |
– cukry | 5,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
¼ k g g cukru | Cukr bílý | |
28 dkg 28 dkg pol. mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 280 g |
10 dkg 10 dkg vody | Voda | 100 ml |
10 dkg 10 dkg oleje | Olej řepkový | 100 ml |
½ pr. do pečiva | Houska pšeničná | |
rozinky | Rozinky | |
mandle | Mandle neloupané | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
kandované ovoce | Citron kandovaný | |
kakao | Kakao prášek |