Nutriční hodnoty (Ovocný kefírový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 12 028 kJ / 2 875 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,60 g |
| Tuky | 84,77 g |
| – nasycené | 21,40 g |
| – nenasycené | 55,82 g |
| –– mononenasycené | 36,57 g |
| –– polynenasycené | 19,25 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 556 mg |
| Sodík | 545 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 458,25 g |
| – cukry | 243,25 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml |
| 100 g 100 g tuku | Margarín | 100 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 300 g 300 g ovoce dle chuti | Jahody čerstvé | 300 g |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |