Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný kefírový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie12 028 kJ /
2 875 kcal
Bílkoviny62,21 g
– z toho živočišné bílkoviny25,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,60 g
Tuky84,77 g
– nasycené21,40 g
– nenasycené55,82 g
–– mononenasycené36,57 g
–– polynenasycené19,25 g
––– omega 31,41 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 556 mg
Sodík 545 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy458,25 g
– cukry243,25 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml kefíru Kefír 250 ml
100 g 100 g tuku Margarín 100 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
300 g 300 g ovoce dle chuti Jahody čerstvé 300 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.