Nutriční hodnoty (Pita chleby II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 465 kJ / 2 023 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,75 g |
| Tuky | 32,15 g |
| – nasycené | 3,57 g |
| – nenasycené | 25,66 g |
| –– mononenasycené | 14,91 g |
| –– polynenasycené | 10,75 g |
| ––– omega 3 | 2,30 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 365,60 g |
| – cukry | 25,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| 1,5 1,5 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |