Nutriční hodnoty (Vaudský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 500 kJ / 1 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,90 g |
Tuky | 122,22 g |
– nasycené | 14,83 g |
– nenasycené | 95,23 g |
–– mononenasycené | 24,26 g |
–– polynenasycené | 70,97 g |
––– omega 3 | 3,62 g |
Vláknina | 29,65 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,39 g |
Sacharidy | 82,65 g |
– cukry | 67,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1/2 1/2 uvařeného celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1/2 1/2 grepu (nebo pomeranč, nebo ananas) | Grapefruit čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
150 g 150 g čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 150 g |
125 g 125 g majonézy (nebo bílý jogurt) | Majonéza | 125 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |