Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaudský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 500 kJ /
1 553 kcal
Bílkoviny15,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,90 g
Tuky122,22 g
– nasycené14,83 g
– nenasycené95,23 g
–– mononenasycené24,26 g
–– polynenasycené70,97 g
––– omega 33,62 g
Vláknina29,65 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 1,43 g
Sůl3,39 g
Sacharidy82,65 g
– cukry67,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
1/2 1/2 uvařeného celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1/2 1/2 grepu (nebo pomeranč, nebo ananas) Grapefruit čerstvý
2 lžíce 2 lžíce vlašských ořechů Vlašské ořechy 30 g
150 g 150 g čínského zelí Zelí čínské čerstvé 150 g
125 g 125 g majonézy (nebo bílý jogurt) Majonéza 125 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.