Nutriční hodnoty (Vaudský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 500 kJ / 1 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,90 g |
| Tuky | 122,22 g |
| – nasycené | 14,83 g |
| – nenasycené | 95,23 g |
| –– mononenasycené | 24,26 g |
| –– polynenasycené | 70,97 g |
| ––– omega 3 | 3,62 g |
| Vláknina | 29,65 g |
| Cholesterol | 163 mg |
| Sodík | 1,43 g |
| Sůl | 3,39 g |
| Sacharidy | 82,65 g |
| – cukry | 67,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1/2 1/2 uvařeného celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1/2 1/2 grepu (nebo pomeranč, nebo ananas) | Grapefruit čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
| 150 g 150 g čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 150 g |
| 125 g 125 g majonézy (nebo bílý jogurt) | Majonéza | 125 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |