Nutriční hodnoty (Valentýnská snídaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 288 kJ / 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 23,56 g |
| – nasycené | 11,42 g |
| – nenasycené | 9,90 g |
| –– mononenasycené | 5,20 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 755 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 3,90 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 párek | Párek vepřový | 80 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |