Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chalupářská zimní fazolačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 347 kJ /
1 039 kcal
Bílkoviny33,17 g
– z toho živočišné bílkoviny23,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,06 g
Tuky72,21 g
– nasycené19,29 g
– nenasycené42,75 g
–– mononenasycené31,54 g
–– polynenasycené11,21 g
––– omega 30,63 g
Vláknina12,11 g
Cholesterol 69 mg
Sodík 3,32 g
Sůl8,08 g
Sacharidy59,26 g
– cukry26,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí Fazole červená ledvina
15 dkg 15 dkg kyselého zelí Zelí bílé kvašené 150 g
15 dkg 15 dkg uzeného bůčku Vepřový bok uzený 150 g
10 dkg 10 dkg pórku Pórek čerstvý 100 g
4 dkg 4 dkg tuku Margarín 40 g
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
1 lžička 1 lžička červené mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
petrželka na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.