Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
| Tuky | 65,26 g |
| – nasycené | 34,65 g |
| – nenasycené | 30,05 g |
| –– mononenasycené | 19,79 g |
| –– polynenasycené | 10,26 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 3,50 g |
| Cholesterol | 92 mg |
| Sodík | 873 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 28,77 g |
| – cukry | 8,30 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 g 40 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
| 40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 500 ml 500 ml vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 100 g 100 g tenkých párků | Párek vepřový | 100 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |