Nutriční hodnoty (Vídeňská šunková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 815 kJ / 1 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 99,63 g |
| – nasycené | 20,61 g |
| – nenasycené | 71,51 g |
| –– mononenasycené | 24,50 g |
| –– polynenasycené | 47,01 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 1,84 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 2,74 g |
| Sůl | 6,52 g |
| Sacharidy | 16,00 g |
| – cukry | 13,61 g |
| ––– laktóza | 7,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g majolky | Majonéza | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 50 g 50 g oloupaného jablka | Jablko čerstvé | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
| na ozdobu pažitka | Pažitka čerstvá |