Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 720 kJ /
650 kcal
Bílkoviny96,00 g
– z toho živočišné bílkoviny96,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené10,00 g
– nenasycené7,50 g
–– mononenasycené5,00 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 630 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg hovězích jater Játra hovězí 500 g
cibule Cibule čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
polévkové koření Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.