Nutriční hodnoty (Játrová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 7,50 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 21,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg hovězích jater | Játra hovězí | 500 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
polévkové koření | Polévkové koření tekuté |