Nutriční hodnoty (Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 717 kJ / 1 366 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,67 g |
| Tuky | 52,18 g |
| – nasycené | 26,24 g |
| – nenasycené | 19,12 g |
| –– mononenasycené | 14,79 g |
| –– polynenasycené | 4,33 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 10,66 g |
| Cholesterol | 626 mg |
| Sodík | 439 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 154,43 g |
| – cukry | 44,18 g |
| ––– laktóza | 24,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce vyfiletovaného candáta | Candát filet | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| brambory | Brambor zimní | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 15 dkg 15 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 2 dcl 2 dcl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| špenát mražený | Špenát mražený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| 1 hrnek 1 hrnek hovězího vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
| 250 ml 250 ml smetany sladké | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |