Nutriční hodnoty (Tvarohovo-pistáciová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 335 kJ / 2 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 125,74 g |
– nasycené | 67,68 g |
– nenasycené | 46,25 g |
–– mononenasycené | 40,40 g |
–– polynenasycené | 5,85 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 624 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 368,20 g |
– cukry | 213,80 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
5 5 polévkových lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 pistáciový pudink (nebo vanilkový) | Puding v prášku | |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 Deli pistáciová | Čokoládová tyčinka | |
2 2 nakrájené broskve (nemusí být) | Dužina broskve čerstvá |