Nutriční hodnoty (Teplý salát z kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 473 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
Tuky | 41,45 g |
– nasycené | 4,89 g |
– nenasycené | 35,46 g |
–– mononenasycené | 29,43 g |
–– polynenasycené | 6,03 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 96,37 g |
– cukry | 7,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g malých brambor | Brambor zimní | 500 g |
6 listů 6 listů z kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
1 1 bílý jogurt (nebo zakysaná smetana) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |