Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý salát z kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 473 kJ /
830 kcal
Bílkoviny11,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,80 g
Tuky41,45 g
– nasycené4,89 g
– nenasycené35,46 g
–– mononenasycené29,43 g
–– polynenasycené6,03 g
––– omega 30,68 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy96,37 g
– cukry7,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g malých brambor Brambor zimní 500 g
6 listů 6 listů z kapusty Kapusta hlávková čerstvá
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
1 1 avokádo Avokádo čerstvé
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
1 1 bílý jogurt (nebo zakysaná smetana) Jogurt kravský bílý 1,5%
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 30 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.