Nutriční hodnoty (Teplý salát z kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 473 kJ / 830 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
| Tuky | 41,45 g |
| – nasycené | 4,89 g |
| – nenasycené | 35,46 g |
| –– mononenasycené | 29,43 g |
| –– polynenasycené | 6,03 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 392 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 96,37 g |
| – cukry | 7,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g malých brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 6 listů 6 listů z kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
| 1 1 bílý jogurt (nebo zakysaná smetana) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |