Nutriční hodnoty (Celerový salát s cibulí a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 123 kJ / 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
| Tuky | 2,11 g |
| – nasycené | 0,64 g |
| – nenasycené | 1,15 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 25,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 44,10 g |
| – cukry | 36,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 šálek 1 šálek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |