Nutriční hodnoty (Celerovo-jablkovo-mrkvový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
Tuky | 2,54 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 1,51 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 55,80 g |
– cukry | 43,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
moučkový cukr (nebo med) | Cukr bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
rozinky (nebo kustovnice, ořechy) | Rozinky |