Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-jablkovo-mrkvový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 426 kJ /
341 kcal
Bílkoviny8,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,70 g
Tuky2,54 g
– nasycené0,70 g
– nenasycené1,51 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené1,23 g
––– omega 30,08 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 526 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy55,80 g
– cukry43,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g celeru Celer bulva čerstvá 300 g
300 g 300 g jablek Jablko čerstvé 300 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
moučkový cukr (nebo med) Cukr bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
rozinky (nebo kustovnice, ořechy) Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.