Nutriční hodnoty (Celerovo-jablkovo-mrkvový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
| Tuky | 2,54 g |
| – nasycené | 0,70 g |
| – nenasycené | 1,51 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 55,80 g |
| – cukry | 43,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
| moučkový cukr (nebo med) | Cukr bílý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| rozinky (nebo kustovnice, ořechy) | Rozinky |