Nutriční hodnoty (Obrácený koláč s cibulí, ořechy a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 790 kJ / 2 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,50 g |
Tuky | 165,09 g |
– nasycené | 59,93 g |
– nenasycené | 99,55 g |
–– mononenasycené | 47,24 g |
–– polynenasycené | 52,31 g |
––– omega 3 | 4,05 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,25 g |
Sacharidy | 152,05 g |
– cukry | 53,08 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 cibulí nakrájených na šestinky | Cibule čerstvá | 350 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
200 g 200 g drobných krémových (hnědých) žampionů (rozpůlte) | Žampion čerstvý | 200 g |
2 lžičky 2 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
100 g 100 g sýra s modrou plísní (rozdrobeného) | Niva 50% t. v s. | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
250 g 250 g listového těsta | Listové těsto | 250 g |