Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra s fenyklem a jablíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 210 kJ /
1 723 kcal
Bílkoviny133,23 g
– z toho živočišné bílkoviny103,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,52 g
Tuky46,54 g
– nasycené23,05 g
– nenasycené18,05 g
–– mononenasycené13,08 g
–– polynenasycené4,97 g
––– omega 30,27 g
Vláknina51,00 g
Cholesterol 2,53 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,13 g
Sacharidy148,45 g
– cukry86,24 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krůtích jater Játra krůtí 500 g
2 bulvy 2 bulvy fenyklu Fenykl hlíza 1080 g
2 2 jablka - nejlépe Granny Smith Jablko čerstvé 300 g
120 ml 120 ml bílého vína Víno bílé suché 120 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru - nejlépe hnědého Cukr bílý 25 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
drůbeží vývar Vývar kuřecí
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.