Nutriční hodnoty (Krůtí játra s fenyklem a jablíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 210 kJ / 1 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,52 g |
Tuky | 46,54 g |
– nasycené | 23,05 g |
– nenasycené | 18,05 g |
–– mononenasycené | 13,08 g |
–– polynenasycené | 4,97 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 51,00 g |
Cholesterol | 2,53 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 148,45 g |
– cukry | 86,24 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtích jater | Játra krůtí | 500 g |
2 bulvy 2 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 1080 g |
2 2 jablka - nejlépe Granny Smith | Jablko čerstvé | 300 g |
120 ml 120 ml bílého vína | Víno bílé suché | 120 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru - nejlépe hnědého | Cukr bílý | 25 g |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
olivový olej | Olej olivový |