Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Himaláje)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 201 kJ /
6 501 kcal
Bílkoviny173,41 g
– z toho živočišné bílkoviny106,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,69 g
Tuky204,88 g
– nasycené41,88 g
– nenasycené144,00 g
–– mononenasycené101,95 g
–– polynenasycené42,05 g
––– omega 311,01 g
Vláknina26,48 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 930 mg
Sůl2,70 g
Sacharidy977,70 g
– cukry568,50 g
––– laktóza42,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrníček 1 hrníček krupicového cukru Cukr bílý 250 g
2 hrníčky 2 hrníčky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 pl 2 pl kakaa Kakao prášek 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 hrníček 1 hrníček mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku oleje Olej řepkový 125 ml
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
čokoládová poleva Čokoládová poleva
čokoládová rýže Cukrářská rýže
2 balíčky 2 balíčky měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrníček 1 hrníček mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 hrníček 1 hrníček moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkového cukru Cukr vanilkový
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.