Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ty nejlepší věnečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 50

Energie14 499 kJ /
3 465 kcal
Bílkoviny106,57 g
– z toho živočišné bílkoviny86,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,48 g
Tuky135,54 g
– nasycené40,09 g
– nenasycené79,60 g
–– mononenasycené57,26 g
–– polynenasycené22,34 g
––– omega 31,47 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 1,15 g
Sůl2,62 g
Sacharidy451,21 g
– cukry203,01 g
––– laktóza49,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g tuku (Iva) Margarín 120 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
sůl Sůl mořská
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 1 máslo Máslo kravské 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.