Nutriční hodnoty (Ty nejlepší věnečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 50
Energie | 14 499 kJ / 3 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 135,54 g |
– nasycené | 40,09 g |
– nenasycené | 79,60 g |
–– mononenasycené | 57,26 g |
–– polynenasycené | 22,34 g |
––– omega 3 | 1,47 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 451,21 g |
– cukry | 203,01 g |
––– laktóza | 49,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g tuku (Iva) | Margarín | 120 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |