Nutriční hodnoty (Romadurová omáčka k pečenému masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 898 kJ / 2 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 193,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 192,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 194,47 g |
| – nasycené | 57,76 g |
| – nenasycené | 98,76 g |
| –– mononenasycené | 81,28 g |
| –– polynenasycené | 17,48 g |
| ––– omega 3 | 1,25 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 542 mg |
| Sodík | 791 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 18,40 g |
| – cukry | 11,80 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 500 g 500 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| červená paprika (chilli) | Paprika červená čerstvá | |
| kmín | Kmín | |
| voda | Voda | |
| 2 2 Romadury | Romadur 40 % t. v s. | |
| 200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |