Nutriční hodnoty (Sýrový sandwich se šalvějí z polenty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 469 kJ / 829 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g | 
| Tuky | 9,50 g | 
| – nasycené | 2,00 g | 
| – nenasycené | 6,84 g | 
| –– mononenasycené | 2,80 g | 
| –– polynenasycené | 4,04 g | 
| ––– omega 3 | 0,01 g | 
| Vláknina | 4,00 g | 
| Cholesterol | 6 mg | 
| Sodík | 50 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 169,30 g | 
| – cukry | 16,90 g | 
| ––– laktóza | 4,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g tvrdého sýra, nejlépe asiago | ||
| 200 g 200 g kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 200 g | 
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml | 
| máslo | Máslo kravské | |
| čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| panenský olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |