Nutriční hodnoty (Sýrový sandwich se šalvějí z polenty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 469 kJ / 829 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 9,50 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,84 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 4,04 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 169,30 g |
– cukry | 16,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g tvrdého sýra, nejlépe asiago | ||
200 g 200 g kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 200 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
máslo | Máslo kravské | |
čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
panenský olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |