Nutriční hodnoty (Kuřecí s játry a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 110 kJ / 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
| Tuky | 44,79 g |
| – nasycené | 18,44 g |
| – nenasycené | 21,83 g |
| –– mononenasycené | 17,25 g |
| –– polynenasycené | 4,59 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,58 g |
| Sacharidy | 33,70 g |
| – cukry | 0,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vykostěná kuřecí horní stehna | Kuřecí stehenní řízky | |
| 150 g 150 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 150 g |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/4 1/4 l vývaru může být i z kostky | Vývar hovězí | |
| koření Čína | Koření pěti vůní | |
| 2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| lžička lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
| 1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská |