Nutriční hodnoty (Svatební dort podkova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 787 kJ / 2 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 47,86 g |
– nasycené | 11,42 g |
– nenasycené | 22,25 g |
–– mononenasycené | 17,05 g |
–– polynenasycené | 5,20 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 722 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 396,30 g |
– cukry | 205,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
tuk | Margarín | |
hrubou mouku na vymazání a vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
koňak | Brandy | |
pařížský krém |