Nutriční hodnoty (Svatební dort podkova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 787 kJ / 2 339 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 47,86 g |
| – nasycené | 11,42 g |
| – nenasycené | 22,25 g |
| –– mononenasycené | 17,05 g |
| –– polynenasycené | 5,20 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 722 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 396,30 g |
| – cukry | 205,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| tuk | Margarín | |
| hrubou mouku na vymazání a vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| koňak | Brandy | |
| pařížský krém |