Nutriční hodnoty (Hovězí na zázvoru jinak, dělané v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 593 kJ / 1 098 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 181,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,06 g |
Tuky | 22,02 g |
– nasycené | 11,94 g |
– nenasycené | 8,26 g |
–– mononenasycené | 7,38 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 34,70 g |
– cukry | 16,42 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězího masa (měla jsem pěknou kližku) | Hovězí kýta | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
2 2 vrchovaté lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
plátek plátek sádla na osmažení cibule | Cibule čerstvá | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |