Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,76 g |
Tuky | 15,68 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Podáváme se zeleninovým salátem nebo nakládanou zeleninou.
Zveřejněno 16. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy se špenátovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOV5
Moje poznámka
Býčí žlázy se špenátovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOV5
Nejnovější recepty
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 23 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní cibulková
Fitulka před 1 hodinou
Vaňkova česnečka
Fitulka před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 3 hodinami
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 10 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 11 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 13 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 13 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 15 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 15 hodinami
Tématické fráze:
byči žlazy,
byci zlazy recepty,
byči zlazy recept,
příprava býčí žlázy,
hrubá příprava býčích žláz,
recept na býčí žlázy,
byci oci jidlo,
recepty býčí žlázy na smetaně,
byčí žlázy a jejich příprava,
apetit- býčí žlázy recept,
recepty býčí žlázy zapečené,
smažené kravské vemínko,
býčí žlázy apetit,
recepty býčí žlázy,
recepty - špenátovými noky,
byčí žlázy medailonky recepty
Suroviny:
býčí žláza,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk na smažení,
špenát,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
strouhaný muškátový oříšek,
mouka hrubá
Komentáře (12)
Jo a ke kuřecímu plátku na přírodno by nočky taky určitě šly
ale jinak na oko to vypadá jak kuřecí plátek...mnoo...ode dneška každou kuřecí kozenku raději důůůkladně zkontroluju