Nutriční hodnoty (Pizza Čtyři druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 649 kJ / 1 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,67 g |
Tuky | 37,16 g |
– nasycené | 3,52 g |
– nenasycené | 30,98 g |
–– mononenasycené | 19,63 g |
–– polynenasycené | 11,35 g |
––– omega 3 | 2,81 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 265,12 g |
– cukry | 22,99 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
5 g 5 g cukru | Cukr bílý | 5 g |
1/4 kostky 1/4 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 10.5 g |
kávová lžička lžička soli | Sůl mořská | |
30 ml 30 ml olivové oleje | Olej řepkový | 30 ml |
220 ml 220 ml vody | Voda | 220 ml |
drcená rajčata | Pyré z červených rajčat | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
oregano | Oregano sušené | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
Niva | Niva 50% t. v s. | |
Hermelín | Hermelín | |
mozzarella | Mozzarella kravská |