Nutriční hodnoty (Vepřové kotletky s kovářem a medvědem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 635 kJ / 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,18 g |
| Tuky | 18,94 g |
| – nasycené | 10,98 g |
| – nenasycené | 7,13 g |
| –– mononenasycené | 5,47 g |
| –– polynenasycené | 1,67 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,66 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,81 g |
| – cukry | 1,76 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety (600-700 g) | Vepřová kotleta s kostí | |
| hřib kovář (množství dle chuti) | Hřib čerstvý | |
| 1 svazek 1 svazek medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | 250 g |
| 1 hrst 1 hrst cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| vývar (dle potřeby) | Vývar masový | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| olej | Olej řepkový |