Nutriční hodnoty (Kynutý pletenec rebarborovou náplní a kynuté růže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 445 kJ / 3 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,45 g |
Tuky | 79,87 g |
– nasycené | 40,54 g |
– nenasycené | 31,95 g |
–– mononenasycené | 23,74 g |
–– polynenasycené | 8,21 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 21,15 g |
Cholesterol | 686 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 524,33 g |
– cukry | 174,08 g |
––– laktóza | 12,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
60 g 60 g krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
250 ml 250 ml teplého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
60 g 60 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 60 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
mandle na posypání | Mandle neloupané | |
3 hrsti 3 hrsti nakrájené rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
440 g 440 g švestkových povidel | Povidla | 440 g |
piškoty (dle potřeby) | Piškoty |