Nutriční hodnoty (Sulc (huspenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 784 kJ / 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,10 g |
| Tuky | 1,82 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 1,27 g |
| –– mononenasycené | 0,34 g |
| –– polynenasycené | 0,93 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 27,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 577 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 20,04 g |
| – cukry | 11,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vepřové nožičky | Vepřové nožičky | |
| 2 2 vepřová kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 vepřový jazyk (nemusí být) | Jazyk vepřový | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepř | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |