Nutriční hodnoty (Dušená marinovaná játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,32 g |
| Tuky | 38,50 g |
| – nasycené | 4,10 g |
| – nenasycené | 27,73 g |
| –– mononenasycené | 18,36 g |
| –– polynenasycené | 9,37 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 742 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 36,68 g |
| – cukry | 0,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce uzené červené papriky | Paprika uzená | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička kajenského pepře | Chilli paprička mletá | 5 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |