Nutriční hodnoty (Kroupy se sýrem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 833 kJ / 1 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 55,13 g |
– nasycené | 21,28 g |
– nenasycené | 25,28 g |
–– mononenasycené | 18,23 g |
–– polynenasycené | 7,05 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 997 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,49 g |
Sacharidy | 243,50 g |
– cukry | 19,95 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g krup | Kroupy ječné | 300 g |
3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
150 g 150 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
olej | Olej řepkový |