Nutriční hodnoty (Kroupy se sýrem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 833 kJ / 1 872 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,98 g |
| Tuky | 55,13 g |
| – nasycené | 21,28 g |
| – nenasycené | 25,28 g |
| –– mononenasycené | 18,23 g |
| –– polynenasycené | 7,05 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 25,20 g |
| Cholesterol | 997 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,49 g |
| Sacharidy | 243,50 g |
| – cukry | 19,95 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krup | Kroupy ječné | 300 g |
| 3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| olej | Olej řepkový |