Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vynikající likér z ledových kaštanů

Hledáte recept na likér, který zahřeje tělo a potěší chuťové buňky? Potom jste našli zlatý důl. Připravili jsme pro vás recept na božský likér z ledových kaštanů. Když si nachystáte všechny potřebné suroviny, připravíte ho během chvilky.

Hodnocení receptu je 5,0 (46×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min bez doby chlazení

30 min (30 min příprava, bez doby chlazení)

6. 12. 2010 19:21

Suroviny

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka obsahuje
150 nejlepších receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 385 kJ / 2 004 kcal
Bílkoviny6,00 g
Tuky75,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Spami

4. 12. 2019 18:38

Chutná výborně, jen toho rumu mám asi polovinu. Na mě by to byla už dost síla:-D

Vendy007

28. 12. 2016 17:27

Pavla: ano slazené salko

Pavla

28. 12. 2016 15:40

Vendy007: Dává se tam prosím slazené salko? Děkuji

Petra

5. 12. 2016 07:13

Lenika: mohu se zeptat jak dlouho se ma vařit ta šlehačka stěmi kaštamy? Jen co sebslehačka s kaštany spoji? Děkuji.

Vendy007

19. 11. 2015 14:17

Hanka:
Šlehačku dávám 30%:-)

Hanka

15. 11. 2015 17:22

Dobrý den,prosím jakou dáváte šlehačku 33% nebo míň procentní :-? děkuji ;-)

Vendy007

20. 12. 2014 23:52

Lentilka:hlavně že Vám chutná;-)hezké vánoce i Vám;-)

Lentilka

20. 12. 2014 18:34

nedávala jsem do něj kostičky čokolády ani tresť, jen smetanu, 3 ledové kaštany a nevařené salko a rum :-) je výborný, rychlý a v lednici vydrží delší dobu, než klasický likér z vajíček, hezké Vánoce Všem:yes:;-)

Katka

10. 12. 2014 19:02

Zrovna jsem jej vyrobila a výsledek je MŇAM ;-):-p

PaCaOl PaCaOl

16. 12. 2013 14:13

Jana: Za tepla pořádně vymíchat! :-)

Jana

27. 11. 2012 14:35

Zkoušela jsem už několikrát...je fakt dobrý...jen mám dotaz...vždy mě tam zůstanou takový kousky čokolády...jak to děláte, aby tam nezůstávali? Děkuji...:-p

Vendy007

26. 11. 2012 22:16

Mirka:proč ne:-)taky už mám teď obavy..

Mirka

26. 11. 2012 21:32

Můžu použít bílý kubánský rum místo klasického našeho. Mám celkem obavy vzhledem k tomu, co v poslední době probíhá s pančovaným alkoholem :(

Koubkova Koubkova

26. 3. 2012 13:02

Vynikající, během týdne jsem ho vymlaskla,:-p jen co koupim kaštany, udělám nový:-D:yes:

Vendy007

18. 3. 2012 20:03

Lenika:Děkuji za fotečku:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: vaječný konak z ledových kaštanu konak z ledovych kastanu čokoládový likér z ledových kaštanů ledové kaštany kaštanovy liker likér z kaštanů domácí likér z kaštanů domácí baileys z ledových kaštanů likéry recepty vaječný koňak z kaštanů vaječný likér z kaštanů ledove kaštany recept baileys z ledových kaštany vaječný koňak s ledovych kaštanu baileys z ledových kaštanů kastany vaječný konak ledové kaštany likér kaštany konak s ledových kaštanů kaštany likér

Suroviny: smetana ke šlehání, salko, tyčinka ledové kaštany, čokoláda hořká, rum, tresť mandlová sladká

TopRecepty.cz

Vynikající likér z ledových kaštanů

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzRD