Nutriční hodnoty (Kuřecí špalíčky s omáčkou z brandy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 981 kJ / 3 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 656,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 655,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 39,41 g |
| – nasycené | 13,89 g |
| – nenasycené | 20,88 g |
| –– mononenasycené | 14,40 g |
| –– polynenasycené | 6,48 g |
| ––– omega 3 | 5,55 g |
| Vláknina | 1,46 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 5,22 g |
| Sacharidy | 9,20 g |
| – cukry | 2,99 g |
| ––– laktóza | 2,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 kuřecí prsa s kůží | Kuře prso | 2800 g |
| 4 4 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 2 KL 2 KL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| 2 KL 2 KL worcestru | Worcestrová omáčka | 10 ml |
| 2 PL 2 PL brandy | Brandy | 30 ml |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 3 PL 3 PL smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| snítka snítka estragonu | Estragon sušený | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |