Nutriční hodnoty (Jahody s rebarborovým sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 120 kJ / 29 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,07 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,02 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 0,44 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 stvoly 2-3 stvoly rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| 2 2 čerstvé bílky | Vaječný bílek | 66 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr krupice -podle chuti | Cukr bílý | |
| čerstvé jahody | Jahody čerstvé |