Nutriční hodnoty (Skleněný jahodový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 890 kJ / 2 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 86,18 g |
| – nasycené | 45,61 g |
| – nenasycené | 32,50 g |
| –– mononenasycené | 28,10 g |
| –– polynenasycené | 4,40 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 968 mg |
| Sodík | 704 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 300,61 g |
| – cukry | 156,51 g |
| ––– laktóza | 0,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
| 150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic rumu | Rum | 76.5 ml |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| jahodová marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| červená želatina | Želatina cukrářská | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |