Nutriční hodnoty (Jehněčí madailonky na pórku a olivách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 765 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 43,40 g |
| – nasycené | 16,14 g |
| – nenasycené | 20,92 g |
| –– mononenasycené | 18,84 g |
| –– polynenasycené | 2,08 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 494 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g jehněčího stehna | Jehněčí kýta | 600 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
| 1 1 velká cibuľa | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mleté bílé koření | Pepř bílý mletý | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový |