Nutriční hodnoty (Jablka se slaninou a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 361 kJ / 1 998 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,50 g |
| Tuky | 144,35 g |
| – nasycené | 71,45 g |
| – nenasycené | 70,20 g |
| –– mononenasycené | 59,40 g |
| –– polynenasycené | 10,80 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 26,60 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 3,44 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 125,25 g |
| – cukry | 79,00 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 větších kyselých jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |