Nutriční hodnoty (Bavorske restovane brambory jak je delam ja)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 223 kJ / 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,02 g |
| Tuky | 11,98 g |
| – nasycené | 2,82 g |
| – nenasycené | 5,34 g |
| –– mononenasycené | 4,23 g |
| –– polynenasycené | 1,11 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 15,39 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 182 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 77,31 g |
| – cukry | 9,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vetsich brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| slanina (nejlepe Tiroler Speck) | Špek | |
| 1 1 cervena cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky cesneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| maslo | Máslo kravské | |
| sul | Sůl mořská | |
| pepr | Pepř černý | |
| červená sladká paprika mletá | Paprika červená sušená |