Nutriční hodnoty (Vepřová plec na zavařených hříbkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 372 kJ / 806 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 46,75 g |
| – nasycené | 18,62 g |
| – nenasycené | 23,50 g |
| –– mononenasycené | 19,35 g |
| –– polynenasycené | 4,15 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 287 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřová plec | Vepřová plec | 400 g |
| 1 sklenice 1 sklenice zavařených hříbků | Hřib čerstvý | |
| 1 sáček 1 sáček houbové omáčky v prášku | ||
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| voda | Voda |