Nutriční hodnoty (Toskánská minestrone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 451 kJ / 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,06 g |
| Tuky | 1,92 g |
| – nasycené | 0,35 g |
| – nenasycené | 1,07 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,67 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 19,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 90 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 64,50 g |
| – cukry | 39,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 konzerva 1 konzerva rajčat (loupaných krájených) | Rajče červené čerstvé | 425 g |
| 1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí v tomatové šťávě (pečených) | Fazole bílé | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1-2 stonky 1-2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| několik několik listů kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 chilli papričku | Chilli paprička čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| vývar | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| parmezán (strouhaný) | Parmezán |