Nutriční hodnoty (Měšce z vepřového masa s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Větší vepřové plátky z kýty dle počtu porcí porcí | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| polovinu klobásy na porci a libovolná náplň | Klobása | |
| Použila jsem kousek kousek slaniny | Špek | |
| sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| Pokud budeme dělat šťávu, tak trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |