Nutriční hodnoty (Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 015 kJ / 482 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,42 g |
| Tuky | 6,07 g |
| – nasycené | 2,41 g |
| – nenasycené | 2,98 g |
| –– mononenasycené | 2,42 g |
| –– polynenasycené | 0,55 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 7,99 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 19,71 g |
| – cukry | 15,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 400 g 400 g hovězího masa na guláš | Hovězí kližka | 400 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| cca 15 15 hnědých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| lžíce lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| koření na guláš | Koření Argentina | |
| červená paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| drcené chilli | Chilli paprička sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| tmavá jíška | Jíška tmavá instantní |