Nutriční hodnoty (Sváteční řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 151 kJ / 1 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 5,57 g |
– nasycené | 3,23 g |
– nenasycené | 1,88 g |
–– mononenasycené | 1,36 g |
–– polynenasycené | 0,52 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 275,26 g |
– cukry | 204,26 g |
––– laktóza | 12,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec(ušlehat sníh) | ||
140 g 140 g moučkového cukru | Cukr bílý | 140 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
kakao | Kakao prášek | |
1 1 karamelový pudink nebo jde i jiný) | Puding v prášku | |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 2 šlehačky nejlépe vysokoprocentní | Šlehačka 35% | |
1 1 ztužovač za studena Dr.Oetkera | Ztužovač šlehačky | |
1 1 celé máslo (já měla "Zlatá Haná") | Máslo kravské | 1 g |
čokoládovou polevu | Čokoládová poleva |