Nutriční hodnoty (Telecí medailonky s kaparovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 686 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 16,26 g |
– nasycené | 9,79 g |
– nenasycené | 5,30 g |
–– mononenasycené | 4,30 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 186 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 46,30 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mléčné telecí kýty | Telecí kýta | 300 g |
1 1 polévková lžíce kaparů ( já už měla pouze ty na fotce, to jsou plody) | Kapary | |
4 listy 4 listy šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 1 polévkové lžíce citronové šťávy nebo 2PL suchého bílého vína | Šťáva z citrónu | |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 2 menší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
citronová kůra z 1/2 citronu nastrouhaná | Citronová kúra čerstvá | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
hladká mouka na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý |