Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí medailonky s kaparovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 686 kJ /
642 kcal
Bílkoviny75,50 g
– z toho živočišné bílkoviny67,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,40 g
Tuky16,26 g
– nasycené9,79 g
– nenasycené5,30 g
–– mononenasycené4,30 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,18 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 186 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy46,30 g
– cukry6,60 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mléčné telecí kýty Telecí kýta 300 g
1 1 polévková lžíce kaparů ( já už měla pouze ty na fotce, to jsou plody) Kapary
4 listy 4 listy šalvěje Šalvěj čerstvá
1 1 polévkové lžíce citronové šťávy nebo 2PL suchého bílého vína Šťáva z citrónu
150 ml 150 ml vývaru Vývar hovězí 150 ml
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 2 menší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
citronová kůra z 1/2 citronu nastrouhaná Citronová kúra čerstvá
kousek kousek másla Máslo kravské
trochu trochu oleje Olej řepkový
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
hladká mouka na obalení masa Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
čerstvě drcený pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.