Nutriční hodnoty (Vepřové palce (panenka) s pivní sladkokyselou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 894 kJ / 931 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,11 g |
| Tuky | 20,20 g |
| – nasycené | 4,67 g |
| – nenasycené | 10,73 g |
| –– mononenasycené | 8,52 g |
| –– polynenasycené | 2,21 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 250 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 62,94 g |
| – cukry | 37,91 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g palců nebo panenky | Vepřová panenka | 500 g |
| 1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 3 PL 3 PL octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
| 150 - 200 ml 150 - 200 ml černého piva ( použila jsem Kozla) | Pivo tmavé 10ᵒ | 175 ml |
| cibulky ve sladkokyselém nálevu | Cibule sterilovaná | |
| 1 1 gelový bujón nebo 100 ml silného vývaru | Bujón hovězí | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |