Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červeného mangoldu s kroupami a bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 484 kJ /
1 072 kcal
Bílkoviny29,93 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,26 g
Tuky13,37 g
– nasycené5,61 g
– nenasycené7,51 g
–– mononenasycené1,87 g
–– polynenasycené5,64 g
––– omega 30,55 g
Vláknina26,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy195,93 g
– cukry5,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 listů mangoldu včetně stonků Mangold
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
200 g 200 g uvařených krup Kroupy ječné 200 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá
2 lžíce 2 lžíce čerstvé majoránky (lístky) Majoránka čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.