Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 229 kJ / 1 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,88 g |
| Tuky | 47,21 g |
| – nasycené | 24,71 g |
| – nenasycené | 21,20 g |
| –– mononenasycené | 18,64 g |
| –– polynenasycené | 2,56 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 166,36 g |
| – cukry | 15,74 g |
| ––– laktóza | 4,04 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g nových brambor | Brambor raný | 750 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření 12% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |