Nutriční hodnoty (Vločková polévka s cibulkou a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 579 kJ / 855 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
| Tuky | 54,60 g |
| – nasycené | 12,53 g |
| – nenasycené | 38,70 g |
| –– mononenasycené | 12,70 g |
| –– polynenasycené | 26,00 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 163 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 58,87 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1250 ml 1250 ml vývaru | Vývar masový | 1250 ml |
| 5 5 jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
| 5 lžic 5 lžic ovesných vloček | Vločky ovesné | 75 g |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 3 lžíce 3 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 33 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |